torsdag 10 maj 2012

Weber Q320 in da house

Äntligen tog jag tag i det och slog till. En Weber Q320 är nu det senaste tillskottet till familjen. Det visade sig att Fredells hade grillkampanj, 3999 kr, så det var bara att slå till. Gasoltank köpte jag in från Lindarn som sålde en 10 liters kompositflaska in gas från Primgaz för 1300 kr inklusive frakt.


2 kommentarer:

  1. Är väldigt nyfiken på hur du ser på skillnaden mellan en gasolgrill och en WSM? Har själv fördommar om gasgrillar då jag inbillar mig att det man grillar inte får alls samma karaktär som när man använder kol. / Carl

    SvaraRadera
    Svar
    1. Enligt mig är det natt och dag mellan en gasolgrill och WSM. Gasolen har av tekniska skäl väldigt stora luft in/ut tag vilket gör att någon rök aldrig stannar särskilt länge. WSM är gjord för att göra en sak, sätta röksmak på matten. Varför då en gasol? Småbarnsförälder som jag är finns det inte tid att tända upp den perfekta glöden á 45-60min för att flippa burgare i 6-8 minuter. Jag orkar inte ens göra det på helgen. Nu när jag har en Performer, WSM och en Q320 känns det som att jag täckt alla möjliga baser jag behöver :)

      Radera